2 X 2 - Banhoppning - Ridsportgala

Igår fick jag hjälp av Kristin att rida alla hästar. Först tog vi ut Pharma och Märta på en tur i skogen, väldigt kallt men mysigt! Märta skötte sig bra och tyckte att det var spännande att få komma ut i skogen! Öronen fram och hon bjöd på bra.
Nästa ut var DC och Stargate, red dom en längre tur i skogen med mycket galopp, inga frusna ryttare efter den turen då vi hade var sin yster häst att hålla ordning på! 

Idag började jag med att åka iväg till ridhus för att hålla i banhoppnings träningen. 8 ekipage fanns på plats och vi gick till att börja med banan. Sedan fick de fyra första ryttarna värma upp och hoppa fram innan med understöd av mig. Sedan fick de en och en hoppa banan ett varv och fick efteråt en liten utvärdering och diplom. När de fyra första hoppat sina båda rundor på valda höjder (40-80cm) fick nästa grupp komma in för att värma upp och hoppa fram, konceptet lika.
Alla gjorde snygga rundor, bla så red Johanna på Pharma två felfria rundor! 

Ikväll ska jag på Ridsportsgalan, har aldrig varit där men jag hoppas på en riktigt rolig kväll! Nu dags att göra sig iordning, nagellacket är de enda som är klart ;)

 

26 jan 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)