Back to normal

Red idag Stargate på banan hemma som under dagens vindar (kallt!) torkat upp riktigt bra! Bara en meter på ena långsidan som är lite blöt men jag kan gott hålla mig på 24m bredden... ;) 
Stargate var väldigt taggad och kändes kanonfin! Började med sidvärtes i skritt och efter lite jogg även olika sidvärtes i trav på blandade linjer. Övergick till galoppen kollade av rakriktningen, att han spårar korrekt under mig och bjuder på fram till bettet vilket han gör mycket bra! Fortsatte med öppna och sluta på fyrkanten innan jag testade ett enkelt byte åt vart håll. Red sluta på linjerna ur A1 och PSG vilket gick bra, han va lite för på men det brydde jag mig inte så mycket om idag, bara han inte for iväg utan stannade kvar hos mig. Övergick till att kolla på bytena, åt ena hållet har han som jag tidigare skrivit sista 3(?) veckorna inte bytt så som jag vill men idag va han "som vanligt" rena stadiga byten på hjälpen och utan att fara iväg efteråt! Provade en serie och den satt!! Gick vidare med piruettgalopp, samla 6-8språng på rak linje, rid fram ur, både på diagonal med ett byte efter och på fyrkanten i båda varv. Avslutade med lite travskolor på linjer ur programmen. Kändes superfin! Han satte alla byten under passet! BACK TO NORMAL! 

Vilken arbetsvilja, man bara ler! 

Nu väntar jag på att hästrna ska äta upp sin eftermiddagsmat för sedan ska jag rida DC. Tänkte dock vänta in kl 18.00 för då öppnar Vikbolandets tävling, lika bra att vara ute i god tid ifall de blir fullt fort... Sitter också med spänning och följer Ellinors resultat i Mjölby, Nonna va himla fin i fredags så jag hoppas att de kan leverera en sådan ritt idag... Lycka till!

7 apr 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)