Det går framåt!

Var igår hos Sofia med Stargate för träning. Fokus låg på byten, serier och piruetter. Jobbade piruetterna dels på linjen dom ligger på i programmen samt genom att rida i förvänd-galopp vända mot A från E resp B och sedan göra en piruett när jag når kortsidan. Fick från Sofia tillomed några "braa" på båda piruetterna - framsteg! ;) Kunde centrera mer och fick honom att vänta in mig bättre, bara fortsätta öva från detta nu. 

Red sedan serier på diagonalerna och rättade honom på serpentinbågar tillbaka. Han bytte riktigt bra igår med beröm från S. Fann även orsaken till att han i det vänstra bytet i serierna inte tar mig hjälp, han skjuter in vänster bakdel och jag hinner inte att korrigera honom i serien. Känns bra att ha hittat "felet" så nu ska jag öva på hemma och själv bli kvickare i att hålla honom helt rak inför de vänstra bytena i serierna. Enskilda byten gör han fint åt vänster! Väldigt nöjd med träningen!

Idag har både Stargate och DC fått gå ut i skogen och galoppera i solen. Imorgon är planen att hoppa DC, Stargate går ett pass dressyr. 

14 maj 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)