Alla <3 -ansdag!

Denna dag har bjudit på lite av varje kan man väl säga. Började morgonen i stallet med att rida D.C, hon va riktigt fin min lilla prinsessa! Red sedan Stargate, även han skötte sig fint (som vanligt)! Åkte sedan iväg för att klippa en ponny som ville ha en ny "vårfrisyr" så nu blänker hon! ;)
Hem igen efter detta och fixade stallet, fodrade lunchhö till hästarna och bar ut varmvatten i hagarna (de är lite bortskämda, men det är ju så viktigt att de får i sig vatten när det är kallt ocj varmt vatten ska det vara om ni frågar dom...). Gick sedan in för att duscha och äta lite lunch innan jag gav mig iväg igen, nu till universitetet.
En ganska bra föreläsning om konsumentköprätt och konsumenttjänsteköprätt. Direkt därifrån iväg mot ridhuset för att hålla i en hopplektion.

Alla elever var superduktiga! De är så roligt att se dom växa med sina ponnyer! "T" hoppar bättre och bättre för varje gång och hittade idag rytmen över bomarna som låg mellan hindren. De har han annars "klurat" lite på och ibland tagit ett helt gäng i taget (ska kanske säga att "T" är en islänning, en numera riktigt duktig sådan på att hoppa!). Sprången blir rundare för var gång och han har börjat att riktigt "stampa" av. "MV" hoppade stort och fint idag. Hon är ny för sin ryttare och fick idag gå en större bana vilket dom gjorde galant! Även titthindren slappnade hon av på idag, bra jobbat av ryttaren! "M" hoppade som hon gjorde i höstas igen och ryttaren rider självsäkert vilket är härligt att se! Helt orädd och mycket säker. Idag tappade hon dock sin ryttare i sitt försök att göra rätt, så nästa gång blir det tårta!! 

Väl hemma igen på kvällen så satte jag mig för att börja göra lite ritningar i CAD, känner mig lite ringrostig men det tar sig! ;)

Hoppas alla haft en riktigt fin alla hjärtansdag! Min dag har som ni förstår varit toppen! 

Dark Chocolate

14 feb 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)