Elever ute och luftar vingarna

Haft lite dålig uppdatering av mina elevers framfart. Några av dem har varit iväg och hoppat pay and jump´s, så här kommer en liten uppdatering av hur de har gott i uppladdningen inför tälingssäsongen:

I söndags var Moa och Emmie iväg och hoppade med sina ponnys på LFK. Moa red två felfria rundor 50, 60 (B-ponny) och Emmie red felfritt i 60 och ett pet i 70 (D-ponny). För Emmie och "Mattie" var det andra gången dom var iväg, "Mattie" som är väldigt oerfaren sköter hittills väldigt, väldigt bra! Tjejerna ska nästa vecka iväg på årets första lokala hopptävling så det bådar gott!

För nån vecka sedan var Jonna iväg med sin islänning till Gottlösa, numera klippt och snygg inför säsongen! Deras första "tävling" i hoppning som resulterade i 4 fel i 70cm och en felfri runda i 80cm (C-ponny)!

Moa och Emmie var ännu lite tidigare iväg i Tollstad där de red två fina ritter var, båda en nolla och en med 4 fel.

Vi har även haft ett avsuttet möte med div III laget, där frågor och funderingar fick lite svar samt där vi kollade på hur tävlingsterminen såg ut, när och var går lagtävlingarna, vilka tävlingar kan vi åka på emellan osv... Det kommer sedan att bli lagträningar när det börjar närma sig.

4 mar 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)