Fixardag...

Jaha, denna dag blev inte som jag tänkt men den blev bra ändå! Började dagen i stallet och hade under förmiddagen lektion för Johanna, traven ser riktigt fin ut, lite väl på hugget i galoppen men hoppas ponnyn lugnar ner sig lite till helgens tävling ;) 

Fortsatte hemma sedan med att göra en helt ny hage! Smidigt gick det med lastmaskinen som tryckte ner stolparna (väldigt bra investering!). DC och Pharma fick inviga den nya hagen och verkade helt klart nöjda! Vi fortsatte sedan nere vid banan att grusa upp rejält där hindermaterialet står och rensade lite gräs som börjat närma sig banan, inte ett grässtrå får sätta fäste där inne!!! Städade runt banan och rev ett gammalt "staket" som inte längre fyllde någon funktion. Vältade (?) den nya hagen och alla utsläpp och de gjorde susen! Städade upp lite på gården i allmänt och avslutade med att tvätta transporten in- och utvändigt, Johanna hjälpe till och den blänker nu så fint!
Jag kom in vid klockan åtta, en heldags jobb är till ända men så skönt att få allt detta gjort! Det ända som inte blev gjort var ett ridpass, men Stargate får byta vilodag, från fredag till onsdag så är det löst ;) Imorgon ska jag rida i alla fall, sedan blir det ett par timmar på universitetet och sedan en till ridtur då jag lovat J att göra henne sällskap. Skönt att kunna bocka av ett par saker på "att göra listan", som för övrigt är väldigt lång men nu något kortare...! 

Hoppas alla njutigt av dagens sol och haft en riktigt bra dag! 

1 maj 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)