Stargate - Hästen som älskar att tävla!

Idag känns det som om jag hunnit med mycket. Började kl 07 i stallet med att fodra, red sedan DC och va på plats i Rappestad för att coacha Johanna vid kl 10. Johanna red två fina ritter men hade tyvärr en stor miss i varje program, lite små saker i övrigt men stor skillnad i stort bara från förra gången! 

Åkte hem och fixade stallet innan Moa och Maja kom kl 13 för hoppträning. Maja är numera skyldig två (!) tårtor då hon och ponnyn plötsligt delade på sig i uppvärmningen. Men resterande av passet va dom superduktiga och hoppade riktigt fint, så vi bortser från detta plötsliga "tappande av ryttare", ponnyn såg ganska förvånad ut... Moa och "Madde" var jätteduktiga och klurade ut dagen övningar fin fint! 

Tog in Stargate vid 14 tiden och gav honom lite lunch, själv passade jag på att byta om och äta lite. Fixade iordning honom och lastade vid 15.30 - mot Skärlunda!

På framridningen va han trött/matt, han som hela veckan varit övertaggad och så nu, poff pang bara, matt... Så min känsla på framridningen va inte direkt toppen.

MEN denna häst har en sådan tävlingsnerv! In på banan rider vi som dagens sista ekipage, och han tänder till, lägger i en ny fräsch växel och bara kör! 
Hade ett par kostsamma missar: taktinslag i ökad skritt, bommade serien och ett byte, samt i vår högra piruett som är vår "starka" klantade jag till det helt och aa de blev inte alls som jag tänkt mig. Men han va superfin i övrigt, vi jobbade verkligen oss igenom programmet och han gav allt! Glad och nöjd, med spetsade öron (som alltid) skrittade han sedan ut från banan! 

Protokollet var rätt trevligt att läsa, fick cred för de som han gör bra och avdrag på missarna! 60,23% :)) 

Han är en helt fantastisk tävlingsindivid!
 Dagens protokoll - Msv:A1

5 maj 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)