Laddat!

Jaha en fredag flög snabbt förbi. Började i stallet på morgonen och vid lunch lastade vi DC för att åka till ridhuset. Red enligt "intruktionerna" från i onsdags och hon kändes betydligt mer avslappnad från start. Red mest raka och börja spår och var hela tiden noga med att hon var framför mig samt mycket övergångar, kvick ska hon vara! Imorgon är det tävling vilket kan låta lite överilat, men vi tar den som miljöträning. Hon måste ut för att "lära sig spänna av" idag var hon som sagt riktigt lugn och stressade knappt något men hon kan lika gärna bli eld och lågor och då är hon en stoooor häst vill jag lova...!
Så inte tävling utan miljöträning imorgon, under mycket tävlingslika förhållanden ;) Har fixat iordning henne och utrustningen nu ikväll, oljat hovar, torkat huvudet, flätat lösa flätor och ordnat svansen samt ryktat, smörjt all utrustning samt packat... Hon såg riktigt nöjd ut med de "lilla extra" putsandet, hon blir galet snygg!

Man har blivit lite bortskämd med Stargate som ofta går klass 2 eller 3 på dagordningen så jag brukar både putsa och "dona" samma dag som tävlingen på morgonen. Men imorgon startar jag 08.14(!!) och jag som är grymt morgontrött har nu gjort vad jag kunnat för att det ska gå så fort som möjligt imorgon vilket betyder längre "sovmorgon". Ganska skönt egentligen med tidig starttid, då jag bör vara hemma vid 09 på morgonen tävlad och klar!

Johanna och Pharma ska även de tävla imorgon, med debut i lokal LB:1. Planerar att åka och titta på den ritten. Håll tummarna för dom! De har tyvärr inte kunnat laddat som planerat då pappan blev sjuk i veckan så veckans dressyrpass uteblev men jag tror att de fixar de bra ändå.

Förövrigt idag då så har jag haft en pianoelev hemma samt varit på Heda en sväng för att hålla lektion för Saga och hennes helt underbart söta ponny som idag hoppade 60cm! Så söta!   

22 mar 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)