Lördag = jobb

Jobbhelg för min del, men jobbar idag 14.00-21.00 så jag hann både ta sovmorgon och rida DC på banan. Hon va sååå fin! Idag satte hon två galoppfattningar i varje varv klockrent från skritt! Började med de i onsdags och nu på andra försöket så sitter dom. Red även igenom ett program vilket gick bra, lite vingligt in i halterna bara så de jobbar vi hårt på. Rakt in - rak i halten - rakt ut. Efter några halter både på medellinjen och på fyrkanten så gick det bra att rida rakt in och ut, lite vingligt i själva halten bara... Mer övning krävs!

Igår hade pappa kört ännu ett varv med välten i hagarna och det blev riktigt bra! Så har flyttat alla hästar till "nya" hagar med mera gräs och de fullkomligt vräker i sig! Gäller att vara snabb med att korrigera foderstaterna. Det är härligt när man kan bocka av saker på "att göra listan" vårat hus håller på att putsas så där blir det snart en stor bock i pappret - ska bli så skönt!

I helgen är det tävling för en del elever. Laget i div III hoppar imorgon andra omgången, då med bara tre ryttare (Maja, Moa, Emmie) så håll tummarna för tjejerna!!
Hanna (ny elev) hoppade idag i Skogslotten med en 3e placering i LA, och fick i sin första start i MsvB ett SM-kval - Stort grattis!

11 maj 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)