Regnig dag!

Ännu en dag med regn! 

Började som vanligt med att rida DC, hon va sååå fin! Galoppen håller hon ihop bra och kunde rida större växlingar idag än tidigare fram - tillbaka - fram. Även fina bågar i förvänd galopp :) Imorgon ska vi fokusera på traven, övergångarna där behöver vi öva på och halter, de är svåra... 
När jag sen satt upp på Stargate så började det att vräka ner regn! Varken han eller jag fann det så värst roligt men gjorde ett tappert försök till att jobba på men gav upp när allt blivit så pass blött att tyglarna bara gled iväg, inget roligt då längre... Hoppas att morgondagen bjuder på lite sol, eller åtminstånde på uppehåll så att vi kan fortsätta jobba på galoppen, serier, piruetter och galoppslutor skulle ha varit dagens "att göra" men får bli morgondagens istället! 

Ägnade ett par timmar på föreläsning inne på universitetet under eftermiddagen, sedan en dressyrlektion för Johanna, satt själv upp en liten stund för att känna lite på Pharma och ska försöka hinna rida henne på fredag igen åt J. 

Bra dag således, kvällen bjöd ju på sol! Hoppas alla haft en fin dag och sluppit undan regnet! Imorgon tar vi nya tag! :)

16 apr 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)