Hästutbildning

Alexzandra tar emot hästar och större ponnyer för inridning, utbildning, tävling och försäljning. Tillsammans lägger Ni upp en plan med lämpliga mål och med ett för Dig passande koncept.

Hos oss får alla hästar en egen hage med daglig utevistelse. Bra analyserat grovfoder och därefter individbaserat kraftfoder. Träningen anpassas efter varje individ med omväxlande träning på bana samt i naturen. Det finns möjlighet att få hästen utbildad i både dressyr och hoppning.

Vi kan öven erbjuda fullservice för rehabhäst eller uppstallning för din unghäst, där vi även kan erbjuda inridning och visning vid tex 3-års, läs mer under "Inridning" nedan.

Intresserad?
Kontakta Alexzandra vid intresse eller frågor, 070-388 51 45


 

Inridning

Alexzandra kan hjälpa Dig med inridning, träning inför samt visning på 3-årstest. Tillsammans gör Ni upp det koncept som passar Dig bäst. Alexzandra lägger stor vikt vid att hästen ska få positiva erfarenheter, det är viktigt att den unga hästen känner sig trygg. Grunden för en häst som är positiv till arbete läggs redan vid inridningen av den unga hästen.

Referenser


 

Vidareutbildning

Alexzandra tar emot hästar i alla åldrar och tillsammans lägger ni upp en plan och mål för Din häst. Alexzandra kan matcha och visa 4-åringar till kvaliteén samt utbilda unghästar mot championat i dressyr.

Alexzandra har stor unghästvana, mycket god balans, rider med känsla och med små mjuka hjälper. Hon har ett väl inarbetat system.

Referenser

 


 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)