Till Salu

Letar du häst eller vill du sälja Din häst?
Kontakta oss, vi har ett stort nätverk över hela Sverige med kontakter som både letar och säljer hästar, vi hjälper Dig gärna
.


Till salu

Ingen häst till salu för tillfället

 


Sålda hästar

Barza (SWB) - såld
Val 6år Ampère - Corrado WL
Ca 170cm
Utbildad LA/MsvC
Tre bra gångarter, visad på 3- och 4års med fina betyg
Hoppade 8-8 på 4-års
Kräver mjuk med bestämd ryttare

Besiktad UA 19/7-19

 


Livanto G (SWB) - såld
Val 7år Black Coffee - Bernstein 172cm
Tävlad med placeringar tom Msv:C
Genomsnäll & okomplicerad i all hantering.
Inhoppad och fin på töm.
Tre stora gångarter, långlinjedad med ett elegant uttryck.

Kvalad till Msv:B
Besiktad UA 19/7-19

Kontakta Alexzandra 070-388 51 45


Cepheus Q - Såld

Val 11år Qalle - Ciceron 173cm.
Utb Msv:C dressyr och 120 hopp. 
Sista året dressyrridan och tävlad av junior med plac tom LA:3.
Snäll & okomplicerad i alla hantering.

 


 

AMIGO - såld

Valack 6år Ampère - Rubinstein
Ring Alexzandra vid intresse 070-388 51 45

 

Full version video finns på youtube. Virdarnas Samba - Såld

Sto 147cm född 2005
Sörbys Quandrigo RNF 142 - Wootton Bracken RNF 7

Samba rör sig bra med tre jämna gångarter, hon hoppar mycket bra och är en fröjd att rida i terrängen. Egen motor och positiv till arbete. En mycket snäll ponny som är okomplicerad i all hantering, cool i nya miljöer. Tävlat tom LB i hoppning och sparsamt startad i dressyr pga ryttarens intresse tom LB-klass. Kapacitet för större klasser, skulle även passa utmärkt till ryttare som vill rida fälttävlan då hon går på allt, har en vägvinnande galopp och fattar kloka beslut där hon hjälper ryttaren i terrängen.

Samba kommer från det välkända New Forest stuteriet Virdarstallet och är bla släkt med Virdarnas Sider som gått SM i dressyr. Sambas mamma gick medelsvår hoppning och pappan FEI dressyr. Hon har två börder som tävlar Msv:B hoppning och en bror som tävlar LAP:1 dressyr.

Utbildad LA (110cm) hoppning och LB dressyr, tävlad LB/LB.
För fler bilder klicka HÄR.

Vid intresse ring Alexzandra 070-388 51 45

 


 

Lord Lancelot Ro - Såld

Valack född 2009 
Lancelot Quainton - Eskadron

Mycket trevlig valack ca 164 cm i mankhöjd, upplevs som större att rida. Sportmodell, perfekt övergångshäst/juniorhäst. Importerad från Tyskland, röntgad och besiktigad.
Startad 110 felfritt förra året men har inte tävlats detta året på grund av ryttarens tid och intresse, däremot regelbundet tränad i både hoppning och dressyr. Hoppar bra med en stor försiktighet. Han har även kapacitet i dressyren, utbildad LA men ej startad.

Snäll i all hantering (lasta, sko, klippa etc)
Säljes på grund av tidsbrist.

 


 

Alice (F.2) SWB - Såld

Mycket sött och feminint sto med utstrålning ur den kända stostammen Spinda!
Född 2010 e: Lucky Point - Cornetto ca 163cm uppf./äg Eva & Anders Hallberg.
Bär upp ryttare bra, snäll och okomplicerad i all hantering. Social och tillitsfull. 

Hoppar bra med fin teknik och fantastisk inställning! Stått för vidareutbildning hos Alexzandra i sju veckor och utvecklats enormt. Lättlärd och positiv! Startad 2015 90cm felfritt.

Välkommen att kontakta Eva Hallberg (ägare/uppfödare) 0722199845 eller Alexzandra 070-388 51 45 för mer information! Står utanför Västervik.

Spindafamiljen stostam F.2 - har under decennier producerat framgångsrika hopphästar inom sport och avel. Ur denna stam kommer hästar som GP-hästar som Feliciano 823, Kurage, Evertina m.fl.

Fler bilder och löshoppningsvideo på Alice finner du HÄR!
Uppfödarens hemsida: http://flemmahastavel.hemsida24.se/


 

Castor (SWB) - Såld

Valack född 2011 e: Zuidenwind - Gauguin de Lully äg/uppf. Malin Boqvist

Mycket trevlig valack ca 171 cm. Hög ridbarhet med bra framåtbjudning, balans och energi. Fin känslighet med nerv. Positiv till arbete och förmedlar en härlig känsla till ryttaren, med fin mun, mjuk kontakt och hög ridbarhet. Taktmässig trav, ren skritt och en rytmisk härlig galopp! Cool i nya miljöer och situationer, trevlig att hantera.

Fina omdömen på 4-årskvalet i Mantorp 5 september där han fick 71 % med 7,5 för både lösgjordhet och allmänt intryck. Inriden som 3-åring och nu riden sedan juni med en stor positiv utveckling.

Frisk och skadefri och vargtänder är bortplockade. 

Säljs av uppfödaren till ryttare som vill ta tillvara på hans utvecklingspotential och passar en ryttare som vill satsa högt!

Välkommen att ringa Alexzandra vid intresse, 070-388 51 45


 

Solo (SWB)  - Såld

Valack född 2005 e: Cuper - Solos Carex äg/uppf. Eva och Anders Hallberg 
Startat 110cm hoppning och Msv:C dressyr

 


 

Burberrie - Såld

Connemara född 2008
Mycket trevligt sto med utstrålning och med tre jämna bra gångarter.
Hoppar med god inställning och teknik.
Tävlad med placeringar tom LB-dressyr, hoppat felfritt 90cm P&J.
Utbildad LA-dressyr och 110cm (LA) hoppning.
Uppfödare Tingstad Lantbruk HB
Ägare Marie och Madeleine Gyllenhammar
e. Coosheen Finbarr RC99, u. Because RC1003, e. Lofty Roderic RC74
Högt avelsvärde.
Läs lite mer:
http://www.leideborg.n.nu/burberrie

 

  


 

 

Ed - SÅLD

Fin D-ponny med mycket energi! 147cm f.-98 imp. Holand. Lätt i all hantering, trafiksäker, ej tittig på hinder, frisk och sund. Bär upp ryttare bra! En ponny för dig som vill träna och tävla i hoppning och som gillar lite fart. Passar även som mor/dotter häst alt första ponny. I full kondition!

Tävlad tom LC med nuvarande ryttare, gått allsvenskan div III.

 


 

Mi Vida - SÅLD

Fin tävlingsponny med utstrålning!
På grund av ryttarens längd ska vi nu sälja vår D-ponny. Mi Vida är mycket trevlig, social och omtyckt. En glad ponny med mycket energi. Enkel i all hantering så som att sko, lasta, klippa etc. Har aldrig varit sjuk eller skadad, regelbundet genomgången av equterapeut. Imp. Spanien, 146 cm. Bär upp längd bra.

Dressyr: tävlad LA:P1 hos förra ägaren. Nuvarande ryttare har tävlat t.o.m L:B med vinster och placeringar i alla starter! Regelbundet tränad för tränare. Hoppning: tävlad t.o.m L:B, har kapacitet för mer. Hoppar med fin teknik och är mycket hinderklok. Regelbundet tränad för tränare men sparsamt tävlad pga nuvarande ryttares längd.

 

 


 

Winona the Wanted RC 1240 - SÅLD

Winona är ett trevligt connemarasto som passar för träning, tävling, familj eller avel. Detta är en pigg och glad ponny med bra bjudning, men åt det lugnare hållet, ej het eller stark. Mycket lydig, snäll och välriden, samt med tre bra gångarter. Detta är en trygg ponny som alla kan rida. Snäll att rida ut på både ensam och i grupp.
Snäll, trevlig och okomplicerad i all hantering. Lätt att sko, klippa, lasta och duscha. Placeringar i LA dressyr och tävlat upp till LAP:1 med godkänt resultat, samt ett nat kval. Hopptränad upp till ca 100 cm. Terrängtränad med bra resultat. Deltagit i Östgöta teamet i FT. Mycket tömkörd. Sparsamt tävlad och då främst i dressyr. Tränas regelbundet i dressyr samt fungerar nu även delvis som allround läromästare åt orutinerad ryttare. Winona passar för tillfället bäst för träning och tävling på lokal-regional nivå. Utvecklingsbar. Bra avelsvärde. Gulddiplom på utställning, fått ett föl.
147 cm, e Rolls Royce, helsyster till godkända hingsten Touchwood Winston.


 

Stargate - SÅLD

Valack f. 96 168cm  Steinbeck - Ceylon. Tävlad tom FEI St. George, vinster och placeringar tom Msv:B4. En supertrevlig häst med stor egen motor. Snäll i alla lägen! Påbörjat tramp och serier ner i vart 2a och några i varje.


 

Majy - SÅLD

Fint C-ponnysto russ/fullblod 139,5cm f-99. Fina gångarter och bra hoppteknik. Utb LB hoppning & LC dressyr. Har tidigare gått som avelssto och fått 4 fina föl. Nu tränats i ca 10mån och tävlat tom LC hoppning. Okomplicerad i all hantering. Perfekt första ponny! 


 

Golden Dream - SÅLD

Vacker D-ponny valack f.-95 imp. Holland. Utbildad tom Msv:B dressyr, 1,30 hoppning och *-fälttävlan. Påbörjar bytesserier och arbetspiruetter. Okomplicerad i all hantering!

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)