Träning

Alexzandra är utbildad C-tränare och har själv tävlat inom dressyr upp till FEI Prix St. George. Utbildat hästar till och med svår klass dressyr och 1,20m hoppning samt utbildat ponnyer upp till Msv:B dressyr, 1.30 hoppning och *-fälttävlan. 

Alexzandra erbjuder träning för Dig och Din unghäst, häst eller ponny, alla är välkomna nybörjare och uppåt, barn, ungdomar och vuxna – med målsättningen och viljan att utvecklas och lära sig mer. 

Alexzandra har träningar för enskilda ekipage samt för mindre grupper. Hon har en god och bred kompetens och samarbetar nära med sadelutprovare, hovslagare, veterinärer, coacher m. fl. För att ett ekipage ska utvecklas och kunna prestera krävs det att helheten, häst och ryttare mår bra och fungerar – då skapas ett hållbart ekipage – Alexzandra hjälper dig med detta.


 Dressyr

Alexzandra erbjuder dressyrträning från nybörjare och uppåt, med utgångspunkt i utbildningskalan. Hon lägger upp träningarna efter ekipagets individuella nivå. Med sin lekfullhet får hon både ryttare och häst att utvecklas på ett positivt sätt. 

Mer info

 


 Markarbete & Hoppning

Alexzandra erbjuder även hoppträning och markarbete för hoppinriktade ekipage. Ni sätter tillsammans upp mål och lägger sedan en individuell plan för att uppnå dessa. 

Mer info

 


 Sandäckens Ridhus

Ridbanan anlades hösten 2009 och byggdes under 2019 om till ett ridhus med ridmått 21x61m. Uppbyggd med svikt i grunden men med fast yta vilket ger ett mycket bra ridunderlag som inte sliter på hästen.

Mer info


 

 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)