Träning med Bosse

Dagarna flyger iväg! "Keppe" som är här under veckan sköter sig bra, vi jobbar på kvickhet och bärighet samt lite rörelser från LA-program som Hanna under hösten planerar att rida. Fin häst som kämpar på bra i värmen =)

Amigo joggas/rids lätt nu ökar lite för varje pass, blev tyvärr ingen tävling i helgen som var då han verkar ha sträkt sig/halkat när jag var i Falsterbo o var stel bak men nu ser han ut som vanligt igen, självklart kollad av veterinär direkt och fick då vila en vecka nu har jag skrittat igång honom och även börjat rida lite kortare lätta pass och han känns som vanligt. Blir ett litet glapp med tävlingar men vill komma igång ordentligt först och låta Katja gå igenom honom så fort hon kommer upp. 

Livve jobbar på bra med sina övergångar, jag måste få till lastträning nu så jag kan komma iväg till Sofia med honom blir så spännande att se vad on säger! 

Idag åkte vi på kvällen med Bosse till Sofia. Han har gått riktigt bra hemma och känts fin inför nästa veckas tävlingar. Väl hos Sofia kokade han lite över hehe vi jobbade med rakriktning framför allt i galoppen och han tyckte att vi var lite jobbiga, "kan själv" meddelade han på ett lite halvdrygt tånårsvis XD Han travar dock gryymt bra däremellan jisses alltså såg skymtar i spegeln o då är det nästan svårt att vara så bestämd mot honom när han "busar" istället för att "jobba" hehe ;) 

27 jul 2016